1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help...

Discussion in 'General Support & Questions' started by Sebasss, Feb 13, 2018.

  1. Sebasss

    Sebasss New Member

    After install everything on website not showing corect information on server info just for all is 0. And in ranking the same no show nothnig. WebEngine 1.0.9.9 can anyone help??
     
  2. briedis

    briedis New Member

    plsss wait 2.0
     
  3. Lautaro

    Lautaro Administrator Developer

    You need to add the WebEngine master cron job:
    Code:
    /usr/bin/php -q /path/to/your/website/includes/cron/cron.php >/dev/null
    Make it run "Once Per Minute"
     
  4. Sebasss

    Sebasss New Member

    i dont know how to do this. Can u give more instruction ?
     
  5. briedis

    briedis New Member

    if u host on linux , go through your web cp and in cron set the code and set it to run every * minutes
     
  6. Lautaro

    Lautaro Administrator Developer

  7. Sebasss

    Sebasss New Member

    But you go to cpanel in webengine ??? If Yes there is No settings like you show
     

    Attached Files:

  8. Lautaro

    Lautaro Administrator Developer

    cPanel on your web hosting. Where are you hosting your website?
     
  9. Sebasss

    Sebasss New Member

    Can i add this from putty progam ? i dont have this cpanel for hosting. what i should write in putty
     
  10. Lautaro

    Lautaro Administrator Developer

Share This Page